EL GALL EDITOR , PRESENT A LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

El Gall Editor serà present a la Setmana del Llibre en català, que tendrà lloc des del 28 de febrer al 9 de març, a La Misericòrdia de Palma.

Imatge

Sembla ser que enguany el Consell de Mallorca ha volgut fer les paus amb els llibreters i editors mallorquins i s’ha posat al dia dels pagaments. La fira, comptarà doncs amb una ajuda econòmica de 18.000 euros. Precisament per això, se li ha pogut donar l’anomenada que li toca, després d’haver-ne celebrat una versió d’allò més reduïda l’any passat.

Pel que fa a l’editorial pollencina, hi participarà amb tres activitats. En primer lloc, dilluns 3 de febrer, a les 18.00 h. l’editor Gracià Sànchez Font presentarà  l’Associació d’Editorials Independents “Llegir En Català”, del qual El Gall Editor en forma part. Hi seran presents l’escriptor Biel Mesquida, que farà de padrí de l’acte, i Ilyà Pérdigo, editor d’Alrevés/Crims.cat.

Llegir En Català (LEC) és un grup d’editorials independents que publiquen en llengua catalana. Tot i no compartir estructura empresarial, s’han associat per difondre  millor els llibres respectius, amb l’esperit de sumar forces de manera cooperativa, guanyar visibilitat i contribuir a enfortir el sector. Actualment formen  part de Llegir en català aquestes editorials: Alrevés/Crims.cat, L’Avenç, Edicions Saldonar, Fragmenta, El Gall Editor, Gregal, LaBreu Edicions, Llibres del Delicte, Meteora, Periscopi i Raig Verd Editorial.

Seguint amb les activitats de la Setmana del llibre en català, a les 19h, el responsable de El Gall també participarà en la taula rodona  “Els lectors i les editorials a Mallorca”, junt amb Joan Rotger, Lleonard Muntaner, Pau Vadell. El debat será Moderat per Josep Maria Nadal Suau. Per acabar amb la participació a la Setmana del Llibre en Català, dimecres 5 de març a les 19.30 h. es presentarà “El Comte Mal, entre la història i la llegenda”, de Caterina Valriu i Tomàs Vibot.

A més de les editorials que en aquests moments es troben en actiu a Mallorca, un total de vuit llibreries s’afegiran a aquesta cita, que enguany complirà la seva 32 ena edició. En concret, han confirmat assistència Llibres Mallorca, Literanta, Àlia, Drac Màgic, Embat, Agapea, Quart Creixent i la Llibreria Lluna.

Deixa un comentari